De groenteproducent van Limburg

Ons verhaal

Dagverse groenten

P. v. Osch groenteproducties uit het Noord-Limburgse Leunen is producent van bladgewassen en groenten. Voor onze B2B klanten telen, oogsten, verwerken en verpakken wij de mooiste dagverse groenten. Al onze producten worden geteeld in de regio. 

Met een team van ca. 25 vaste Nederlandse medewerkers werken we dagelijks aan onze kwaliteitsproducten. De werkzaamheden variëren van het telen, oogsten, verwerken en transporteren.
In het oogstseizoen word ons team ondersteund door ongeveer 100 arbeidsmigranten op het land.

Vooruitstrevend door innovatie

Door continue bezig te zijn met vernieuwing en verbetering kunnen we mooie verse producten leveren aan onze klanten. Zo hebben we een robottractor die volledig computer gestuurd te werk gaat.  

Ook teelt P. van Osch Groenteproducties de sla op bedden van 2.25 meter terwijl 1,80 meter de standaard is. Zo kan er 7% meer aangeplant worden terwijl de kosten voor pacht, bemesten, beregenen en gewasbescherming hetzelfde blijven.

Trotse winnaar Venrayse Ondernemersprijzen 2016!

Ondernemen is in 12 jaar uitgroeien van 12 hectaren in 2003 naar ongeveer 330 hectaren in 2015. Dit doet van Osch Groenteproducties nu al jaren zo succesvol dat zij als Venrayse onderneming niet onopgemerkt zijn gebleven. Zo won van Osch Groenteproducties zowel de Venrayse Loek Nelissen prijs als de Rabobank Publieksprijs tijdens de Venrayse Ondernemers prijzen in 2016. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.
 
Elk moment is nog steeds een begin van een nieuw avontuur. Het credo van Peter van Osch is dan ook “Gas erop!”.
© 2024
Created by LR Internet